ΕΛΛΕΤ & Δίκτυο Ι.Κ. «Επιχείρηση» Καθαρή πρόσοψη! - 2η Δράση: Θησείο, 8/4/2017

Το Δίκτυο Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Ιστορικό Κέντρο (www.istorikokentro.gr), σε συνεννόηση με τον Δήμο Αθηναίων, την εταιρεία Kärcher, και τον Σύλλογο Φίλων Θησείου (syllogosthissiou@gmail.com) - μέλος του Δικτύου, προχωράμε σε δράση καθαρισμού προσόψεων το Σάββατο 8 Απριλίου στις 11:00 το πρωί στον πεζόδρομο Ακταίου και Επταχάλκου γωνία.

Κατά την διάρκεια της δράσης, οι εταιρείες Kärcher (εξοπλισμός και μηχανήματα καθαρισμού) και Booka Chemicals Hellas (υλικά antigraffiti και εφαρμογή) θα εκπαιδεύσουν τους εθελοντές. Με την ευγενική χορηγία της Kärcher ένα ολοκληρωμένο πακέτο μηχανημάτων και εξοπλισμού θα παραμείνει υπό την επίβλεψη του Συλλόγου Κατοίκων Θησείου και θα διατίθεται σε κατοίκους και επαγγελματίες που επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν.

Μέσω της σημαντικής συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων με την εταιρία Kärcher, το Δίκτυο έχει εξασφαλίσει 3 ειδικά πακέτα μηχανημάτων και εξοπλισμού καθαρισμού. Το πρώτο ήδη παραδόθηκε τον Φεβρουάριο στα Εξάρχεια. Το δεύτερο θα παραδοθεί αυτό το Σάββατο στο Θησείο.  Η επόμενη δράση θα λάβει χώρα τον Μάιο στην γειτονιά της Πλάκας.  

PDF

Επικοινωνία
Κτήριο Ελληνικής Εταιρίας
Έλα στο ιστορικό μας κτήριο

Τριπόδων 28, Πλάκα

TK: 10558
τηλ: 210 3225245 / 210 3226693
fax: 210 3225240
email: elet@ellinikietairia.gr
Facebook
Ελληνική Εταιρία © 2012
Επικοινωνία | Γίνε φίλος
Javascript is required to view this map.