Ολοκληρώθηκε το 13ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών!

Το Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών ολοκληρώθηκε φέτος για 13η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Με γεμάτες αίθουσες, εξαιρετικές συζητήσεις και παρουσιάσεις από σημαντικούς ομιλητές και πολύ καλές κριτικές για την επιλογή των ταινιών του, το Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών συνεχίζει την πορεία του σε μια εποχή ιδιαίτερης σημασίας για τα περιβαλλοντικά θέματα, Μεταξύ των ομιλητών, ο Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης Δρ. Φίλιππος Κυρκίτσος, ο Καθηγητής Ζωικής Ποικιλότητας ΕΚΠΑ Παναγιώτης Παφίλης, ο Καθηγητής Ιχθυολογίας & Αλιευτικής Βιολογίας Α.Π.Θ. Κωνσταντίνος Στεργίου, κ.α.

Όπως πάντα, η είσοδος στις προβολές ήταν ελεύθερη σε μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους.

Κι ακόμα, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεών του, το Πανόραμα θα ταξιδέψει και φέτος σ’ όλη την Ελλάδα, προσφέροντας πληροφόρηση για τα περιβαλλοντικά θέματα ακόμα και σε περιοχές της χώρας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σ’ αυτήν.

To 13ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και τη συνεργασία της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, του ΙΔΙΣΜΕ, του Centre Culturel Hellenique και της Locus Athens. 

Χορηγός: ALPHA BANK

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, International New York Times, ΣΚΑΪ, MAD, The TOC, ΙΑΝΟΣ, deBop, UNIVERSITY PRESS και www.prasinizo.grΔείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

PDF

Επικοινωνία
Κτήριο Ελληνικής Εταιρίας
Έλα στο ιστορικό μας κτήριο

Τριπόδων 28, Πλάκα

TK: 10558
τηλ: 210 3225245 / 210 3226693
fax: 210 3225240
email: elet@ellinikietairia.gr
Facebook
Ελληνική Εταιρία © 2012
Επικοινωνία | Γίνε φίλος
Javascript is required to view this map.